Selecteer een pagina

Proclaimer

De gemeente Leidschendam-Voorburg is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail naar de gemeente.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. De gemeente legt geen persoonlijke gegevens vast en deelt geen gegevens met derden. Ze maakt hiervoor dus géén gebruik van commerciële partijen en plaatst ook geen tracking cookies van derde partijen. IP-adressen worden automatisch geanonimiseerd en bekeken pagina’s zijn achteraf niet te koppelen aan bepaalde IP-adressen.

Digitale toegankelijkheid

Iedereen moet onze website gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Daarom werken we aan het verbeteren van de digitale toegankelijkheid van de websites, zodat deze voldoen aan de overheidsstandaard WCAG 2.1, niveau AA.

Responsible disclosure

De gemeente neemt uitgebreide maatregelen om haar computersystemen goed te beveiligen. Toch kunnen ook onze systemen (een) zwakke plek(ken) hebben. Wanneer u een zwakke plek in 1 van onze systemen ontdekt, vernemen wij dit graag van u. Meld de kwetsbaarheid via online@lv.nlWij kunnen dan snel gepaste maatregelen nemen.